Despre noi

Suntem o echipa tanara si plina de devotament pentru cauza pe care am ales sa o promovam.

Facem aceasta pentru ca avem incredere in viitorul acestor noi servicii din domeniul infrumusetarii.

Ne-am dedicat intreaga atentie pentru atingerea unui standard care tinde spre perfectionism, deoarece acest termen caracterizeaza cel mai bine rezultatul muncii noastre.

Putem sa ne recomandam cu mandrie drept profesionisti intr-un domeniu al esteticii capilare care acopera atat segmentul de infrumusetare, cat si cel de refacere a imaginii personale.

Serviciile noastre se inscriu generic in categoria protezarii, fiind vorba de proteze capilare, dar care nu implica servicii de ordin medical, ci numai estetic. Ne-am specializat pe acest domeniu, deoarece atunci cand vine vorba de podoaba capilara, barbatii sunt mai atenti si mai preocupati de imaginea personala. In afara de aceasta categorie, tot mai multi barbati sunt afectati de alopecie (chelire) din cauza unor tratamente aplicate pentru alte afectiuni.

Statisticile mentioneaza ca un procent de aproape 50% dintre barbatii din Romania sunt afectati de probleme legate de caderea parului. Acestia sunt convinsi ca principala cauza a caderii parului este stresul, legat de locul de munca si conditiile economice. Pentru a fi cat mai aproape de adevar, trebuie sa mentionam ca lista factorilor vinovati de caderea parului trebuie sa includa obligatoriu factori precum predispozitia genetica, medicatia de tipul steroizilor anabolici, precum si o anumita deficienta de vitamine.

Pana in prezent, o multime de studii si cercetari au dus la obtinerea unor produse de ingrijire care doar incetinesc procesul de pierdere a parului capilar, in cazul barbatilor. Cu toate acestea, specialistii dermatologi admit faptul ca niciun produs nu are capacitatea de a stopa caderea parului, iar cresterea unor fire noi de par pe un scalp chel nu poate fi impulsionata cu nicio metoda, daca aceasta deficienta este provocata de cauze genetice sau imunitare.

In aceste conditii, specialistii in estetica capilara au dezvoltat si pus la punct metoda protezei capilare. Rezultatele, la nivel estetic, sunt remarcabile si influenteaza in buna masura si echilibrul psihic al persoanei.