Adeziv proteza

Despre Adeziv

Adezivul utilizat in cazul montarii unei proteze capilare este un adeziv special conceput in acest scop. Astfel, adezivul are in compozitia sa solventi pe baza de apa, fiind rezultatul unor ani de cercetare in domeniu. Reteta adezivului tine cont de faptul ca proteza capilara ramane in contact cu pielea capului timp indelungat si, de aceea, nu contine niciun fel de substanta agresiva sau toxica pentru scalp. Adezivul pentru protezele capilare se aplica usor si asigura stabilitatea acesteia, indiferent de dimensiunea protezei.

Adezivul poate ramane in contact cu pielea sensibila a capului intre 2 si 4 saptamani, in functie de toleranta purtatorului. Ulterior. acesta se poate curata foarte usor.
Exista diferite tipuri de adezivi pentru protezele capilare, care asigura o pelicula fina, nedetectabila in exterior si deosebit de rezistenta. Acesti adezivi, considerati de ultima generatie, au aceeasi aderenta atat pe suprafata protezei capilare, cat si pe scalp. Adezivul pentru protectia capilara asigura flexibilitatea acesteia, chiar si atunci cand este aplicat in strat subtire.

De asemenea, adezivii pentru protezele capilare sunt conceputi pentru a rezista unor conditii de mediu extreme, de la temperaturi foarte inalte si pana la medii cu grad de umiditate ridicat. Anumiti adezivi sunt creati special pentru perucile de dama.